בעמוד זה מוצגת תעודת “אישור הלכתי-טכנולוגי” לכשרות משטחי אבן קיסר פורצלן מתוצרת מפעל ליולי בהודו
הכשרת משטחי המטבח לפסח מבשרי לחלבי וכן להכשרה כללית, תיעשה ע”י עירוי מים רותחים מ’כלי ראשון’, ודי בכך.
מומלץ לא להניח מאכל מוצק רותח ישירות על המשטח.
אישור זה תקף לתקופה בת שלוש שנים ויפוג בט”ו בסיון תשפ”ד, 23/05/2024
למטה בתחית הדף יש חותמת רשמית של “צומת” צוותי מדע ותורה (אלון שבות גוש עציון 90433, טל: 029931442
ומתחת נמצאת עוד חותמת של הרב מנחם פרל ראש מכון “צומת”