כאשר עלינו עם סרט הפרסומת החדש שלנו- משטחים מעוצבים לחיים ידענו שנקבל לא מעט תגובות חיוביות אבל למבול התגובות והבקשות למתכון העוגה? הצלחתם להפתיע אפילו אותנו. מיד פנינו לשף קונדיטור – אלון שבו וביקשנו את המתכון ולאחר שנסינו אותו (וואו כמה שזה טעים!) אנו גאים להעניק לכם אותו.
מצרכים:
רינג בקוטר 20 ס״מ בגובה 6.5 ס״מ עבור העוגה
רינג בקוטר 18 ס״מ בגובה 2-3 ס״מ עבור התחתית
תחתית קראנצ׳ שוקולד
60 גרם שוקולד חלב
40 גרם חמאה
50 גרם מחית נוגט
35 גרם פייטה
מוס שוקולד
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם שמנת מתוקה לגנאש
375 גרם שמנת מתוקה להקצפה
גלסאז׳ צבעוני
8 גרם ג׳לטין+48 גרם מים
100 גרם גלוקוזה
100 גרם אבקת סוכר
70 גרם חלב מרוכז
50 גרם מים
100 גרם שוקולד לבן
+צבע מאכל לבן וצבע מאכל שחור
אופן ההכנה
תחתית קראנצ׳ שוקולד
על בן מארי או במיקרוגל ממיסים ביחד שוקולד וחמאה.
מוסיפים את מחית הנוגט ומערבבים היטב.
מצרפים את הפייטה ומאחדים לתערובת אחידה.
אוטמים רינג בקוטר 18 ס״מ בניילון נצמד ומשטחים בתוכו את הקראנצ׳.
מעבירים להקפאה.
מוס שוקולד
בסיר קטן מביאים שמנת מתוקה עבור הגנאש לרתיחה. במקביל מסדרים שוקולד מריר בקערה בינונית.
יוצקים את השמנת הרותחת על השוקולד המריר, ממתינים דקה להמסת השוקולד וטוחנים לתערובת אחידה.
מקציפים שמנת מתוקה לקציפה רכה ומקפלים בעדינות בתוך התערובת.
אוטמים רינג בעזרת ניילון נצמד, מציבים אותו על משטח ישר ויוצקים לתוכו את המוס.
מחלצים את תחתית הקראנצ׳ הקפוא בעזרת ברנר ומניחים אותו על שכבת המוס.
מעבירים את העוגה להקפאה למשך 6 שעות לפחות לפני הציפוי.
לגלסאז׳
מערבבים יחד ג׳לטין עם מים ומשהים יחד למשך 10 דקות ועד להתמצקות הג׳לטין.
You can order up to {{ maxCartItems }} samples in your kit.
You can still add one more sample to your order.
You can still add {{ maxCartItems - cart.items.length }} more samples to your order.